150 euro korting en extra voordelen op een waterverzachter

Maak komaf met het Vlaamse harde water! Dankzij onze groepsaankoop krijg je een vaste korting van 150 euro met daarboven nog eens een gratis installatie, een jaar lang gratis zout, een gratis ingebouwde voorfilter en meer! Schrijf je nu vrijblijvend in en word gecontacteerd voor een afspraak. Nadien beslis je zelf of je van de groepskorting wil genieten.

Heel wat gezinnen hebben last van te veel kalk in het leidingwater. Kalk zorgt voor vieze afzetting op kranen, kapotte huishoudtoestellen en witte randen op bijvoorbeeld de douchewand. Bovendien geeft kalk een vreemde geur of smaak aan het water. Om dit te verhelpen, kan je een waterverzachter aanschaffen, die de kalk wegfiltert uit het water.

Omdat hard water een probleem is over heel Vlaanderen, zijn er heel wat mensen op zoek naar een voordelige waterverzachter. Daarom organiseren we een groepaankoop. Door deel te nemen aan deze groepaankoop, bespaar je veel meer dan als individu.

Bovenop een vaste korting van 150 euro die we met de leverancier konden overeenkomen, geniet je als deelnemer aan deze groepaankoop ook van:

– gratis installatie twv 150 euro
– 1 jaar gratis zout

– ingebouwde voorfilter twv 150 euro
– 10 Win For Life biljetten van 2 euro bij plaatsing van het toestel
– verlaagd BTW-tarief van 6% ipv 21% voor woningen ouder dan 10 jaar

Schrijf nu vrijblijvend in en word gecontacteerd voor een afspraak. Nadien beslis je zelf of je van de groepskorting wil genieten.


Onze nieuwste tip om te besparen!

Een waterverzachter is altijd al een goede investering geweest want zp bespaar je onder andere op energie en reinigingsproducten. Als toonaangevende fabrikant van waterverzachters gaan wij bij EcoWater nog een stapje verder, met onze ontsmettingsmodule. Die is nu beschikbaar op het volledige actuele gamma waterontharders.

Ontsmettingsmodule

Een ontsmettingsmodule doet eigenlijk gewoon wat de naam zegt, het ontsmet je toestel bij elke regeneratiebeurt. Zo blijft de hygiëne van je waterverzachter optimaal.

Verder bezitten alle EcoWater toestellen nog twee troeven: hun droge zoutbak en hun grote betrouwbaarheid. Deze drie factoren samen betekent dat we met een gerust hart de frequentie van de onderhouden kunnen verminderen. Je toestel blijft in topconditie, de garanties kunnen verder gegarandeerd worden, plus je bespaart op onderhoudskosten.

Wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom ons bezoeken op Batibouw stand 7.421 en ontdek hoe voordelig deze investering kan zijn voor je huis.

Waterverzachter korting

Vervelende kalkaanslag is nu verleden tijd met een waterverzachter. Een waterverzachter, ook wel bekend onder de naam waterontharder of ontkalker, voorkomt kalkvorming op je kranen en zorgt ervoor dat waterverbruikende huishoudtoestellen langer meegaan.

Waterverzachter onderhoud

Een waterverzachter onderhoud is noodzakelijk, zo kunt u steeds op een 100% werkend toestel rekenen. Ook geniet u meestal van een verlengde garantie na een onderhoud op uw ontharder.